Hygns Gård, 681 93 Kristinehamn  0551-42042

Buffé

Färdiga buffémenyer som passar både till en mindre bjudning och ett stort sommarbröllop.

Här hittar ni våra färdiga buffémenyer.
Bjud hem till kalas och servera närproducerad mat med identitet. Ni kan antingen välja att få faten med kött dekorerade efter säsong med grönsaker, blad & blommor andra alternativet är med frukt. Vid val av frukt tillkommer det 15kr/port.

Buffé

Meny 1

Rökt Hjort, Rökt Vildsvin & Rökt älg - Fat dekorerat med gröna blad, jordgubbar och/eller vindruvor/melon och blommor
Krämig potatissallad med dill & purjolök
alternativt potatisgratäng med västerbottenost eller muskot/vitlök
Paj med rökt viltkött & purjolök
Grönsallad tomat, gurka & syrad morot med senapsvinägrett
Svampmajo
Pain-Riche
(Välj antingen potatissallad eller gratäng)

265 kr/port

Meny 2

Rökt hjort, Rökt Vildsvin, Kallrökt Älg & Vildsvinssalami - Fat dekorerat med gröna blad, jordgubbar och/eller vindruvor/melon och blommor
Fransk potatissallad eller potatisgratäng med västerbottenost
”Dijonnaise” med rosépeppar
Ärthummus med mynta
Grönsallad med rostade rotfrukter och fetaost samt senaps vinägrett
Pain-Riche
(Välj antingen potatissallad eller gratäng)

325 kr/port

Meny 3

Rökt Hjort, Kallrökt Älg & Balsamicomarinerat Vildsvin - Fat dekorerat med gröna blad, jordgubbar och/eller vindruvor/melon och blommor
Rostad potatissallad med knaperstekt jägarfläsk & syrade senapskorn
Grönsallad med päron, chevre & apelsin vinägrett
Parmesandipp
Pain-Riche

305 kr/port

Meny 4 - sommartapas

Kavringstårta med kallrökt vilt, äpple & dill
Veckans Kallskuret - 80g/person
Urval av ostar från Almnäsbruk - 80g/person
Knäckebröd från Artisan Bread
Fikon marmelad från Lindhags
Minipizzor med hjortsalami & gröna oliver
Viltröra
Melon & Druvor

285 kr/port

Grillmeny

Vi har varje vecka ett urval av grillalternativ och tillbehör som varma & kalla såser samt gratänger och sallader. För veckans alternativ ring på 0551-42042

Vegetariskt

Önskar ni ett vegetariskt alternativ till er buffé har vi i sommar linsbiffar med karl-johansvamp samt eldostbiffar med rödbetor. Ni byter enbart ut det charkvarorna mot någon av dessa alternativ istället.
Categories: Catering