Hygns Gård, 681 93 Kristinehamn  0551-42042

RÖKNING AV KÖTT

Vi tar emot kött för varmrökning varje vecka under gårdsbutikens öppettider  Utlämning sker fredagen veckan därpå. Köttet skall vara tinat när ni lämnar in det. (Inför Jul gäller andra tider – vänligen se längre ner på sidan.)

Rökning 69kr/kg

Urbening 35kr/st

Skivning 50kr/kg

Endast Rimning 35kr/kg

Vid inlämning av vildsvinskött medtag trikinprov.

Önskar ni köttet upplagt på fat och dekorerat med exotiska frukter kostar det utöver rökningen och skivningen 150 kr/fat (1kg=10port/fat).

November
Vi tar emot kött för rökning varje vecka under November. Inlämning sker under gårdsbutikens öppettider. Köttet är klart att hämta fredag-lördag veckan därpå. Köttet går utmärkt att frysa och ta fram och tina till jul. Önskar ni kött till adventshelgerna rekommenderar vi att ni lämnar in v.47.

Priset är 69 kr/kg efter rökning

December
Önskar ni hämta köttet strax innan jul gäller inlämning 1-5/12 och 8-10/12. Köttet är då klart att hämta under v. 51 & v.52.

Pågrund av Corona och för att minska köbildning kommer ni att få specifika dagar ni får hämta köttet.

Priset är 79kr/kg efter rökning

Notera att vi inte har någon utlämning av kött v. 50.
Vi kan enbart i mån av tid erbjuda skivning av kött i December.

Köttet ska vara tinat när ni lämnar in det och vi ber er att packa upp köttet och enbart ha det i EN påse.

Vid vildsvinskött medtag trikinprover.

Categories: Okategoriserade