Hygns Gård, 681 93 Kristinehamn  0551-42042

Hygns Jakt

Välkommen till Hygns Jakt!

Är du är ute efter den ultimata naturupplevsen, fälla en kapital hjort, sitta på bockpass i sensommar solen eller uppleva en åteljakt på vildsvin med närmaste vännerna har vi ett koncept som passar dig. På Hygns Gård, 25km söder om Kristinehamn, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo, vid Vänerns strand bedriver vi på Hygns Vilt äventyrsjakter med förstklassigt boende och mat med identitet i en fantastisk herrgårdsmiljö. Bo i ett soldattorp från 1600-talet, njut av en bastu invid Vänern före en 3- rätters middag från gårdens egna cateringkök.

Möjlighet finns även att vara med på styckningskurs  och lära sig mer om hur man hanterar de olika detaljerna från viltet. På gården finns ett Viltslakteri som grundades 1997 och ett rökeri med charktillverkning samt gårdsbutik.

 

Vi erbjuder färdiga paket med jakter. Ni kan välja mellan att uppleva bockpremiären och pyrschjakt eller kombinera det med åteljakt på vildsvin. Det finns även möjlighet att boka in enbart åteljakt på vildsvin, en spännande natt i den värmländska skogen eller få din livs jaktupplevelse i jakt på en kapital kronhjort i hägn. Marken är varierad och består av blandad skog, äng och tall/granplantering.

Ni kan välja mellan två boende alternativ, soldattorpet för max 6 personer (4 bäddar + 1 bäddsoffa+ 1 fällsäng) eller lägenheten med plats för 2. Maten fixar vi via vårt cateringkök med högklassiga råvaror från skog och sjö.

Möjlighet till konferensrum med Wifi uppkoppling finns om ni vill kombinera nytta med nöje. Vi kan även värma bastun vid Vänern på kvällen.

Priser Jakt & Boende
(alla priser + moms)

Grundavgiften: 8500kr per påbörjat dygn
Antal: max 6 deltagare
Boende med helpension: 1790kr/person/dygn

Fällavgifter tillkommer vid skjutet djur. Köttet tillfaller Hygns Vilt, möjlighet finns att köpa det.

Jakter
Pyrschjakten går att kombinera med en kväll eller morgon av åteljakt.
Bock, Räv, Vildsvin
Bock, Dov Hjort, Räv, Vildsvin

Åteljakt på vildsvin
Sitt i en isolerad åtelkoja och spana efter vildsvin & räv.
Tillgängligt hela året
(Predator jakt enligt jakttabell)

Trofé jakt i hägn – Kron- & Dovhjort
max 2 personer
Pris 4250kr/person + 2000kr/tagg

Vi erbjuder även andra alternativ så tveka inte att höra av er så skräddarsyr vi er upplevelse hos oss.

För offert samt info kring tillgängliga datum kontakta oss på info@hygn.se eller 0551-42042.

 

 

 

Övrigt

Övriga aktiviteter

Skräddarsy er vistelse hos oss på Hygn.